روش کسب درامد از گلخانه, وبلاگ

کسب در امد از گلخانه

کسب درامد از گلخانه

در کسب درامد از گلخانه محصولاتی چون سبزیجات، گل ها و میوه ها را در این فضای میتوان پرورش داد. امروزه کشت گلخانه ای اهمیت زیادی دارد و با این کار به سود خوبی میتوان دست پیدا کرد. البته انتخاب محصول در تاثیر بسزایی در درامد شما دارد. میوه های مختص یک فصل یا میوه هایی که مختص یک منطقه هستند را میتوان در گخانه پرورش داد.

پر سود ترین محصولات در کسب درآمد گلخانه ای

در ادامه مقاله به پر سود ترین محصولات برای کسب درامد از گلخانه میپردازیم.

توت فرنگی

کاشت توت فرنگی در گلخانه در طی یک یا دو سال میتواند کشاورز را به سودی مطلوب برساند. برای پرورش توت فرنگی باید مواد مغذی مورد نیاز ان را تامین کنید چون گیاهی بسیار حساس است. از طریق بذر توت فرنگی میتوانید ان را تکثیر و پرورش داد. کاشت توت فرنگی در گلخانه میتواند 10 برابر زمین های زراعی باشد. در سال های اخیر که بحث کشت هیدروپونیک به میان امده حتی بازدهی را بیشتر هم کرده است.

 فلفل دلمه

کشت فلفله های رنگی سود خیلی زیادی دارد و در امروزه به فرایندی برای کارافرینی تبدیل شده است. همچنین انواع فلفل دلمه های رنگی در تمام جهان طرفدار دارند و پرورش فلفل دلمه نیاز بسیاری از عموم را بر طرف میکند. دمای مورد نیاز برای رشد این گیاه 35 درجه می باشد. مدیریت کردن گاز های گلخانه ای و رطوبت برای کاشت فلفل دلمه گلخانه ای بسیار مهم است. در این سال های اخیر، پرورش دهندگان فلفل دلمه بسیار پر رونق بوده اند.

خیار

مقدار تولید انواع خیار های گلخانه ای به اندازه ای زیاد است که میتوان در هر اب و هوایی ان ها را پرورش داد. مراقبت از این گیاه بسیار اسان است و نیاز به هیچ عامل لقاح دهنده نیاز ندارد. به دلیل اینکه خیار به صورت عمودی رشد بهتری دارد باید حداقل فاصله زمین تا سقف ۵ متر باشد. کشورهای پیشرفته برای پرورش خیار در گلخانه از تکنولوژی‌های استفاده می‌کنند که بالاترین میزان تولید خیار را داشته باشند. برای کشت خیار گلخانه‌ای زمان و فصل مناسب و همچنین خاک خوب بسیار موثر است.

گوجه فرنگی

انواع گوجه فرنگی. در تمام جهان و ایران به راحتی قابل کشت است. مراقبت از گوجه فرنگی به شدت دشوار است زیرا گوجه فرنگی بافتی نرم و گوشتی دارد و به راحتی می‌تواند آسیب ببیند. به شرطی که تمام لوازم کشت هیدروپونیک را اماده کنید می‌توانید گوجه فرنگی را به این روش کشت کنید. برای کشت گوجه فرنگی میزان کود دهی و ph خاک بسیار حائز اهمیت است.  پروژه کشت گوجه فرنگی در گلخانه در طولانی مدت بهره وری بالایی دارد.

بادمجان

اگر بخواهم پربازده‌ ترین محصول گلخانه‌ای را به شما معرفی کنم قطعاً بادمجان را به شما پیشنهاد می‌کنم. با کاشت بادمجان گلخانه‌ای می‌توانید به سرعت به درآمد برسید و محصول خوبی برای صادرات است. نگهداری از بادمجان اهمیت زیادی دارد منتها بسیار آسان و راحت است. اگر تجهیزات خود را به درستی و به خوبی انتخاب کرده باشید محصولات شما به خوبی رشد و پرورش پیدا می‌کنند. میزان دما و رطوبت در پرورش بادمجان بسیار موثر است همچنین بادمجان با رنگ‌های سفید، سیاه و بنفش پیدا می‌شود.

 فلفل سبز و فلفل قرمز

کاشت و پرورش فلفل‌های قرمز و سبز در گلخانه در کنار بقیه محصولات روشی پربازده است. مدیریت دما، نور، خاک و رطوبت برای پرورش فلفل‌های قرمز و سبز در گلخانه بسیار حائز اهمیت است. نتایج مختلفی در سراسر جهان وجود دارد که نشان دهنده پرطرفدار بودن این محصول است. گیاه فلفل از طریق بذر تکثیر و رشد می‌کند. دمای رشد برای فلفل باید گرم باشد و عواملی مانند لقاح و گرده افشانی که به تکثیر این گیاه کمک می‌کند میتواند بر روی بازدهی محصول تاثیر بگذارد.  به دلیل حساس بودن این گیاه در برابر آفات باید دوره و هر هفته آنها را بررسی و کنترل کنید.

عوامل موثر در کسب درآمد از گلخانه

  • نوع گیاه کشت شده
  • اندازه گلخانه
  • موقعیت مکانی گلخانه
  • تجهیزات گلخانه
  • میزان کشت بذر در گلخانه

کسب درامد از گلخانه 500 متری

گلخانه‌های کوچکتر و کمتر از ۱۰۰۰ متر در حالی که درآمد و محصول کمتری دارند  می‌توان هزینه یک خانواده را پرداخت کرد. البته حائز اهمیت است که در محیط‌های کوچکتر کاشت سبزیجات وصیفی جات توصیه نمی‌شود بلکه باید  گیاهان زینتی کاشت. از فواید گلخانه‌های کوچکتر می‌توان به این نکته که دولت به این مکان‌ها اهمیت می‌دهد و می‌توانید با گرفتن مجوز و وام گلخانه خود را بزرگتر کنید.

کسب درامد از گلخانه 1000 متری

در گلخانه‌های ۱۰۰۰متری عواملی تاثیرگذار است که در بالا توضیح دادیم. هزینه‌های گلخانه‌های ۱۰۰۰ متری در مقایسه با گلخانه‌های چند هکتاری بسیار کمتر است اما درآمد آن بر اساس نوع انتخاب گیاه تاثیر گذار است. برای مثال اگر کشاورزی در گلخانه ۱۰۰۰ متری تصمیم به کاشت گوجه فرنگی کند می‌تواند ۳۰ تن گوجه فرنگی برداشت کند. دوره کاشت گوجه فرنگی ۳۳ ماه است یعنی کشاورز در هر سال، سه بار برداشت می‌کند.

کسب درامد از گلخانه 3000 متری

در گلخانه‌های بزرگتر از ۱۰۰۰ متر اگر تجهیزات شما مدرن‌تر و بهتر باشد بهره‌وری بیشتری دارید اما اگر تجهیزات کمتری را استفاده کنید نباید توقع بهره‌وری زیادی داشت. در گلخانه ۳۰۰۰ متری اینکه چه نوع گیاهی کشت کنید در میزان بهره‌وری شما تاثیرگذار است. به عنوان مثال کشاورزی خیار کشت می‌کند در هر ۱۰۰۰ متر، ۲۰ تن خیار می‌تواند برداشت کند. برداشت خیار هر ۶ ماه یکبار است و شما در سالی دو بار می‌توانید کسب درآمد زیادی از گلخانه خود داشته باشید. مخصوصاً در فصول سرد  که تقاضا برای این میوه بسیار بالاست.

کلام اخر

تمام جوانب کسب درامد از گلخانه را بررسی کردیم. از انواع میوه جات و سبزیجات تا اندازه گلخانه پرداختیم. برای بهره مندی از مشاوره یا ساخت گلخانه میتوانید از کارشناسان گلخانه سازی پویاگران خزر خاوران ارتباط بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.